Билетен център НДК, София, площад "България" 1
Телефони: (+359 2) 916 63 68, 916 63 69
Работно време:
понеделник-петък от 9:00 до 19:00 ч.
събота, неделя и празнични дни от 10:00 до 19:00 ч.
Билети за прожекциите в НДК и кино Люмиер се продават в Билетен център - НДК, а за кино Люмиер и на касата на киното един час преди прожекцията. Билети за прожекциите в другите кина от програмата на Киномания се продават само на касите на съответните кина
Онлайн продажби за прожекциите на част от филмите в НДК: Тикетпортал БГ

Любомир Печев, режисьор, B2Y Productions

Любомир Печев е част от екипа на B2Y Productions oт 2015 г. Завършил е бакалавърска степен по „Кино и телевизионна режисура” в НАТФИЗ с дипломен ръководител акад. Людмил Стайков. Сред филмографията му намираме филми, попадали в селекцията на фестивали от Великобритания, Италия, Франция, Мароко, Украйна, Иран, Хърватия, Казахстан, Косово и други. Режисьор е на промоционалните видеа, създадени по повод комуникационната стратегия „Вярвай в киното“, отбелязваща 30-ата годишнина на КИНОМАНИЯ.

Стефан Денолюбов, актьор, „Слава“

Стефан Денолюбов печели наградата за главна мъжка роля от 7-мия поред Международен кинофестивал Avvantura, Хърватия, заради изпълнението си в последния филм на Кристина Грозева и Петър Вълчанов „Слава“, създаден по действителен случай от вестникарската хроника. В него актьорът се превъплъщава в самотен кантонер чудак, намерил на релсите и предал в полицията голяма сума пари. Именно със „Слава“ се открива и 30-ото юбилейно издание на КИНОМАНИЯ.