Билетен център НДК, София, площад "България" 1
Телефони: 02/ 916 63 00, 02/ 916 64 00
Билети онлайн в Електронен билетен център - НДК

РОМАНТИЧНИ И ЗАБАВНИ МЮЗИКЪЛИ ГЛЕДАМЕ В КИНО „ЛЮМИЕР ЛИДЛ” В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦА НА ЛЮБОВТА

3 февруари 2020

Истински вълнуващи и зареждащи дни очакват посетителите в кино „Люмиер Лидл” в началото на февруари. В месеца на любовта зрителите ще могат да си подарят забавно пътуване из последното десетилетие с най-новите филми от програмата на фестивала „Ах, този мюзикъл”. Романтичният „Романс и цигари”, нашумелият „Котките” и любимият на мнозина „La La Land” ще радват почитателите на музиката и киното всеки ден от 1 до 4 февруари от 19:00 ч.

Вълшебен и различен от любовните истории, които сме свикнали да гледаме, „Романс и цигари” е филм, който бяга от холивудските клишета с дръзка оригиналност, изненадваща сексуалност, искрени емоции и анархична свобода. Лентата разказва за една оцеляла, но очукана, изпълнена с горчивина любов, звучаща едновременно като фарс и романс, която предизвиква добрия вкус с циничност, смекчена от виталност и неочаквана нежност. Прожекцията на филма е на 1 февруари от 19:00 ч.

Най-новият мюзикъл, който предизвика истинска вълна от разностранни емоции и поради това определено си заслужава да бъде видян – „Котките” по мюзикъла на Андрю Лойд Уебър - ще бъде излъчен на 2 и 4 февруари от 19:00 ч. Във филма режисьорът Том Хупър събира на едно място неизвестни актьори и звезди като Джуди Денч, Дженифър Хъдсън, Йън Маккелън, Тейлър Суифт и Идрис Елба. Потопете се в света на танцуващите и пеещи котки, които ще разкажат съдбата си и определено ще ви омагьосат.

Само ден по-късно /на 3 февруари/ носителят на 7 награди „Златен глобус” и обичан от мнозина „La La Land” ще ви пренесе в приказната история на Миа и Себастиан. Неочаквано и извадено от конкретиката на сюжета, всяко музикално изпълнение на чудесните Ема Стоун и Райън Гослинг обобщава ситуацията на героите, създава настроение и отправя намигване към класическа сцена в жанра.

Цялата програма на фестивала „Ах, този мюзикъл” може да видите тук: www.kinomania.bg.

Билети за „Романс и цигари” на цени от 6 и 8 лв. може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.

Билети за „Котките” на 2 февруари на цени от 6 и 8 лв. може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.

Билети за „Котките” на 4 февруари на цени от 6 и 8 лв. може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.

Билети за „La La Land” на цени от 6 и 8 лв. може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн тук.

 

„Романс и цигари” – трейлър

„Котките” – трейлър

„La La Land” - трейлър