Билетен център НДК, София, площад "България" 1
Телефони: (+359 2) 916 63 68, 916 63 69
Работно време:
понеделник-петък от 9:00 до 19:00 ч.
събота, неделя и празнични дни от 10:00 до 19:00 ч.
Билети за прожекциите в НДК и кино Люмиер се продават в Билетен център - НДК, а за кино Люмиер и на касата на киното един час преди прожекцията. Билети за прожекциите в другите кина от програмата на Киномания се продават само на касите на съответните кина
Онлайн продажби за прожекциите на част от филмите в НДК: Тикетпортал БГ

ГОРЕЩ НОЕМВРИЙСКИ ВЯТЪР ОТ КИНОМАНИЯ

13 октомври 2016

Въпреки, че лятото е в разгара си, от екипа на КИНОМАНИЯ вече са готови със селекцията на някои от горещите хитове за тазгодишното издание. Филмовата панорама, която традиционно се провежда през ноември, навършва цели 30 години през есента. По повод юбилея организаторите ще подарят на феновете си две седмици чисто кино удоволствие с най-качествените нови предложения от световните екрани.
От екипа разкриват първите шест заглавия, които ще бъдат показани в Зала 1. Специално за тях билетите ще бъдат пуснати в продажба на 30 септември.

Ето и филмите: „CAFÉ SOCIETY” – поредното интригуващо предложение на майстора Уди Алън, с което се откри фестивала в Кан; „ХУЛИЕТА” на друг ас в режисурата – Педро Алмодовар (от конкурсната програма на Кан), както и „ФЛОРЪНС, НЕСЪВЪРШЕНАТА ДИВА” с режисьор Стивън Фриърс и с участието на носителката на „Оскар”, обичаната Мерил Стрийп.
В рамките на КИНОМАНИЯ 2016 ще бъдат представени и три парещи заглавия от предстоящия филмов фестивал във Венеция. Това са откри-ващият филм на събитието „В СТРАНАТА ЛА-ЛА-ЛА” на режисьора Дей-миън Шазел („Камшичен удар”), сигурен фаворит за „Оскар” според дире-ктора на Венецианския фестивал Алберто Барбера; „СВЕТЛИНАТА МЕЖДУ ОКЕАНИТЕ” с участието на звездите Майкъл Фасбендър, Алисия Викандер и Рейчъл Вайс и „НА МЛЕЧНИЯ ПЪТ” – новият филм на Емир Кустурица, в който участва Моника Белучи и самият той.

kinomania.bg