Билетен център НДК, София, площад "България" 1
Телефони: 02/ 916 63 00, 02/ 916 64 00
Билети онлайн в Електронен билетен център - НДК

Филмът "Фестивалът на Рифкин" на Уди Алън отпада от програмата на Киномания за 2021 г.

24 ноември 2020


Скъпи киномани, обявеният филм „Фестивалът на Рифкин” с режисьор Уди Алън в зала 1( 21.11. от 20.00 ч. и на 25.11. от 19.00 ч.) отпада от програмата на Киномания през февруари 2021 г.

Заповядайте да върнете билетите си на касите на НДК, Билетен център. Извиняваме се за причиненото неудобство и разчитаме на вашето разбиране.

Много други интригуващи и премиерни за България филмови заглавия ще ви очакват от 05 до 28 февруари 2021 г., така че следете страницата ни тук, както и сайтовете на НДК и Киномания за повече информация.


Виж повече

Срокът за подаване на заявки за акредитация се удължава

17 ноември 2020


Уважаеми колеги,

Поради отлагането на тазгодишната Киномания за 5-28 февруари 2021 г.,срокът за подаване на заявки за акредитация се удължава!

Може да подавате вашите заявки до 24:00 ч. на 10 януари 2021 г. на следния линк: https://www.kinomania.bg/bg_BG/accreditation.html.

Поради усложнената обстановка, породена от covid-кризата, горещо ви съветваме да се запознаете с условията за издаване на баджовете, поместена на сайта на Киномания, както и с правилата за използване на пропуските, които са на втора страница в документа с формата за акредитация.

Заявки след посочения срок няма да се приемат и обработват без изключения.


Виж повече

КИНОМАНИЯ СЕ ОТЛАГА ЗА 05-28 ФЕВРУАРИ 2021 г.
Обръщение от екипа на фестивала

10 ноември 2020


Скъпи приятели,

 

Продуцентът на Киномания в лицето на Националния дворец на културата взе трудно, но важно решение. С цел да дадем шанс на изключителната тазгодишна селекция от филми на фестивала да бъде видяна от повече зрители на живо, както и в знак на солидарност с усилията на лекарите за ограничаване на епидемията от коронавирус решихме да отложим Киномания и Фестивала на френския филм за периода 05-28 февруари 2021 г.

 

Надяваме се, че след три месеца ще ни предстоят по-добри времена, в които епидемията ще утихне и повече приятели на киното с отворени сърца и без страх ще пристъпят отново към киносалоните. Имаме готовност през февруари, ако се наложи, да покажем и част от филмите онлайн.

 

Благодарим на нашите партньори от Столична община, Френски институт в България и Италиански културен институт за подкрепата и солидарността.

 

Благодарим на дистрибуторите на филми, на продуцентите, актьорите и режисьорите, които проявяват разбиране към това важно решение.

 

Благодарим на вярната публика на Киномания, която търпеливо ще дочака своята лична среща с най-доброто от българското и световното кино!

 

Седмото изкуство винаги е било чувствително към изпитанията пред човека и предизвикателствата на времето.

Киното е и ще продължава да бъде!

 

Запазете страстта си към качествените филми, спазвайте мерките и ви очакваме през февруари!

 

Всички закупени до момента билети, за обявените филми от програмата, ще важат за новите дати без презаверка.

 

 

Екипът на Киномания


Виж повече